zoekmachine privacy
9 zoekmachines om te ontsnappen aan Google Computerworld.
Zoeken met Bing: Hoe de zoekmachine van Microsoft de weg is kwijtgeraakt. Het post-OS tijdperk breekt aan. Google verslechtert Android One-updatebeleid. Waarom Night Sight op de Pixel 3 wel bijzonder is. 10 Windows 10-instellingen voor paranoïde gebruikers. Copyright IDG Benelux Alle rechten voorbehouden. IDG Benelux is uitgever van CIO, Computerworld, CSO, CXO, IT Library, IT QA, Webwereld, CIO Summit Series en CXO Summit. Meer informatie: IDG Benelux, IDG.com, Privacy Policy, Cookiebeleid meer info, Cookievoorkeuren openen.
Hoe gebruik ik het vergeet-me-recht bij zoekmachines?
Je kunt een verwijderingsverzoek van je gegevens indienen bij een zoekmachine. Geef per zoekresultaat aan waarom de pagina over jou gaat en waarom de opname van deze URL als zoekresultaat irrelevant, verouderd of anderszins bezwaarlijk is.: De zoekmachine beoordeelt ieder verzoek. Hierbij wordt het recht op privacy van het individu afgewogen tegen het recht van het publiek om wel toegang te hebben tot bepaalde informatie.
Google zoekmachine voor China on hold Dutch IT-channel.
De plannen van Google voor een speciale gecensureerde zoekmachine van Google zijn in de ijskast gezet. Het privacyteam van de techreus heeft intern geklaagd niet op de hoogte te zijn gesteld, waarna het project is stilgelegd, schrijft de Amerikaanse nieuwssite The Intercept.
zoekmachine Artheos Web Taal.
apps auteursrecht burgerrechten CMS database datalek duurzaam e-mail Excel foto's' Google hack htaccess identiteitsfraude informatiebeveiliging jubileum links mail mailen malware MS Office officetips pers phishing prijsvraag privacy schrijftips SEO sociale media spam stockfoto's' tekstopbouw tips toolbar twitter verhuizing wachtwoord website webtechniek webtips word workshop zoekmachine.
Anti-Google, vier wel privacyvriendelijke zoekmachines De Lange Mars archief van 2013 2017.
Het moment dat je de netwerkkabel in je aangesloten modem steekt of je wifi contact laat maken met de buitenwereld is je privacy verdwenen. De enige manier om je privacy veilig te stellen is je computer niet aan te sluiten op het net.
Christiaan Solcer Startpage.com: Wij zijn een privacy veilige zoekmachine Marketingfacts.
Startpage is al sinds 2006 actief. De zoekmachine telt op dit moment honderd miljoen gebruikers die samen goed zijn voor twee miljard searches per jaar. Alles wat je de afgelopen 10 tot 15 jaar op internet hebt gedaan is opgeslagen. Honderd miljoen gebruikers is niet niks, maar toch is Startpage nog geen bekende naam. En iedereen is in principe wel voor privacy, maar niet iedereen neemt de daarbij passende maatregelen.
Tip: privacyvriendelijke zoekmachines SeniorWeb.
Daarom is Startpage een goed alternatief voor diegenen die wel meer privacy, maar liever niet al te veel verandering willen. U vindt de zoekmachine op: Startpage. Deze zoekmachine staat op zichzelf. Ook hier wordt geen gevoelige informatie opgeslagen of doorgesluisd.
Alternatieve zoekmachines voor Google Uncharted Digital.
De zoekmachine met de gekste naam heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt. Het beschermen van privacy staat bij de zoekmachine hoog in het vaandel. Net zoals elke andere zoekmachine vormen advertenties het verdienmodel van Duckduckgo DDG. Waar andere zoekmachines voornamelijk Google data verzamelen en bewaren om uitgebreide klantprofielen te bouwen doet DuckDuckGo hier niet aan.

Contacteer ons