zoekmachine privacy
Alternatieven voor Google zoeken die wel je privacy waarborgen GratisSoftware.nl.
Tips om je privacy te verbeteren bij Google ook als je uitgelogd bent verzamelt Google informatie! Google-alternatief Scroogle stopt ermee. Privacy zoekmachines Ixquick en StartPage gaan samen, welke privacy zoekmachine gebruik jij? Privacy: bekijk en verwijder de activiteiten die Google van je vastlegt.
Alternatieve zoekmachines Webwijzer.
Het aantal sterren geeft aan hoe vaak het restultaat in de top-10 staat van een zoekmachine. Er wordt gezocht in o.a MSN, Ilse, All the Web en Gigablast. Ixquick respecteert de privacy: je zoekgeschiedenis wordt niet bewaard. Inclusief een internationale telefoongids.
Lijst van zoekmachines Wikipedia.
Een metazoekmachine is een zoekmachine waarmee een internetgebruiker een zoekopdracht in één keer bij meerdere zoekmachines kan opgeven. De resultaten van deze verschillende zoekmachines worden gecombineerd en gepresenteerd aan de gebruiker in één overzicht. A9.com Internationale metazoekmachine van Amazon.com. Ixquick Internationale metazoekmachine. Ixquick is de European Privacy Seal toegekend omwille van de hoge privacy die deze metazoekmachine biedt.
DuckDuckGo: De beste manier om veilig en anoniem online te zoeken How To ComputerTotaal.
Ixquick was al met privacy bezig lang voordat het cool werd. De zoekmachine werd opgericht in 1999 en is volledig gericht op het beschermen van uw privacy sinds 2006. Door onze grote passie voor privacy letten we op de kleinste maar soms zeer belangrijke details.
Alternatieven voor Google Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Home Elektronica Privacy op internet. Privacy op internet. Alternatieven voor Google: een stappenplan. Zoekmachine Google verzamelt standaard gegevens over je zoekopdrachten. Je kunt allerlei instellingen wijzigen, zodat je deze gegevens niet meer deelt. Maar je kunt ook instellen dat je browser niet standaard Google gebruikt voor je zoekopdrachten, maar een andere zoekmachine.
Tien alternatieve zoekmachines in plaats van Google Apparata.
Deze zoekdienst met het grappige eendje is qua omvang nog vrij klein, maar gebruikers zijn goed te spreken over de resultaten. Sinds de ophef over PRISM schijnt deze zoekmachine fors te groeien. Ook deze zoekmachine zet sterk in op privacy en anoniem zoeken.
Google eens via een alternatieve zoekmachine TransIP.
Ondanks hun groene hart gaat Ecosia dus wel vrij ruimdenkend om met je privacy. In hoeverre de zoekmachine ook echt duurzaam is, daar kun je vraagtekens bij plaatsen. De zoekmachine gebruikt namelijk zoekresultaten van andere zoekmachines zoals Bing. Deze zoekmachines zijn veel minder klimaatneutraal.
Zoekmachine Ixquick krijgt als eerste Europees Privacy Certificaat.
Het toekennen van het eerste Europese Privacy Keurmerk aan meta-zoekmachine Ixquick is dan ook een belangrijke mijlpaal in het scheppen van privacy op het world wide web" onderstreept Peter Hustinx, Europees toezichthouder voor gegevensbescherming. Zoekmachine Ixquick heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om te voldoen aan de stringente Europese privacyeisen.

Contacteer ons