foto zoekmachine
Afbeeldingen optimaliseren voor zoekmachines.
Ivan zegt: 12 apr, 2008 om 0127.: Ik mis gegevens over de foto meta data. Las ergens dat o.a.Google hier ook naar kijkt. Of heb ik het mis Karel? Dimitri Taghon zegt: 12 apr, 2008 om 0859.: Goede bestandsnamen en alt-teksten zullen op korte termijn nog belangrijker worden, zodra universal search van Google op be en nl ook beschikbaar wordt. Bij universal search staan alle resultaten door elkaar, zowel teksten, videos, images., Dat is nu al beschikbaar bij Google.com voorbeeld: http//www.google.com/searchhlenqbillgatesbtnGSearch.: Meer bezoekers zegt: 12 apr, 2008 om 1129.: Als je volgens W3C je xHTML opbouwt, is een alt tag al verplicht. Verder kun je nog een title gebruiken, zoals gezegd. Het blijft gewoon belangrijk volgens een standaard te bouwen. Dan pak je een groot deel van de zoekmachine optimalisatie mee.
JouwZoekmachine: Veilig zoeken op internet voor kinderen en jongeren.
De beste 30 websites waar je gratis rechtenvrije foto's' vindt.
Voor een vrijwilligerswebsite koos ik een rechtenvrije foto voor niet-commercieel gebruik. De fotograaf vond dat de doneerbutton op de website commercieel was, en dus ging het feest niet door tenzij ik een paar honderd euro neertelde. Verdiep je dus goed in Creative Commons. Creative Commons Search. Ga het na. Prachtig en origineel materiaal verzorgd door het Nationaal Archief. Let op de licentievormen. Tumblr, Instagram en Pinterest zijn sociale media die veel fotos aanbieden. Als inspiratiebron interessant, maar veelal blijft onduidelijk van wie de fotos zijn, of je ze kunt gebruiken en zo ja, hoe je ze kunt gebruiken. Zoekmachine met 10.000 Creative Commons fotos at your fingertips.
Lijst van zoekmachines Wikipedia.
DuckDuckGo privacygerichte metazoekmachine die informatie uit verschillende bronnen combineert. Ecosia duurzame zoekmachine die advertentie-inkomsten gebruik om bomen te planten. Exalead zoekmachine uit Frankrijk. Google zoekmachine uit de Verenigde Staten. Ixquick privacygerichte metazoekmachine uit Nederland. Lycos de eerste zoekmachine uit 1994.
Nieuwe fotozoekmachine herkent gezichten Sprout.
Polar Rose lichtte het gisteren toe op Expand, het congres voor internationale entrepreneurs die verder willen groeien. Polar Rose is een zoekmachine die fotos markeert. Wanneer u een roosje op de foto ziet, is met een klik aan te geven wie deze persoon is.
Zoekmachine optimalisatie Hoe werkt SEO en wat kan ik doen?
Google is steeds meer componenten gaan toevoegen waardoor het voor ons als zoekmachine optimalisatie bureaus, steeds ingewikkelder wordt om hogerop te komen in Google. Google kijkt bijvoorbeeld steeds meer naar het gebruik van de zoekmachine maar ook van jouw website.
Zoeken met afbeeldingen Inside Search Google.
Met de rechtermuisknop op een afbeelding op internet klikken. Om nog sneller afbeeldingen te zoeken, downloadt u de Chrome-extensie of de Firefox-extensie. Als u de extensie heeft geïnstalleerd, klikt u gewoon op een afbeelding op internet om Google met deze afbeelding te doorzoeken.
De beste zoekmachines.
Wolfram Alpha is een nieuwe zoekmachine die antwoord geeft op in het Engels gestelde vragen en die wiskundige opdrachten kan oplossen. Typ bijvoorbeeld eens in: When was Hitler born? Zie ook Wikipedia. Ecosia is een zoekmachine powerd by Bing die financieel wil bijdragen aan milieuprojecten.

Contacteer ons